2009-11-03

Huvudet full med pepping!!!

Stackars lilla List *skratt* han blir snart sönder körd....
På skoj alltså, men fasiken va kul det är att träna med honom. Märker att han är så roligt mottaglig i dom flesta övningarna. Men som sagt han är ju bara 4 1/2 mån och han orkar bara ett par minuter.

Både idag och igår så fick han rejäla störningar men jag är supernöjd med att han klarade dom rätt så bra. Han var bara nästan fram till dom andra hundarna (ca3ggr) när jag körde honom lös och då ska tilläggas att Emma körde inkallning alldeles bredvid lill-killen och han klarade det galant, PUSS PUSS BEBIS!!!

I söndags så körde vi ju för första gången hel dag med alla deltagarna och vi delade upp oss i 3 grupper. I vår grupp var det 3 valpar och sen hade vi 2 lite äldre hundar men så duktiga!!! Iof så var vi alla duktiga och vi skulle ju filmas och det blev vi men som tur var för dom andra 2 grupperna så var vår kamera hitech så det gick tyvärr inte att visa. Men nästa gång så ska vi kolla på oss.

Man kan ju inte sänka självförtroende för dom andra på en gång liksom kan ju inte rå för att jag fick plocka dom bästa in i min grupp sådär första gången alltså ;-D
Kanonerna i våran grupp var från 4 1/2 mån till ca 2år. Och 2 åringen har nyligen fått LP i klass 1.

Måste ta mig i krage och fota lite i helgen, han har ju vuxit och blivit en stilig kille.....

3 kommentarer:

  1. Hmmm, det där med gruppindelningen får vi nog ta ett allvarligt snack om...

    SvaraRadera
  2. Heheee, tyckte det var några som sa att dom ville ha kvar grupperna nästa gång oxå. I alla fall före lunch för att man skulle se hur mycket förbättringen är. :-D

    SvaraRadera
  3. Ja det måste du vännen, absolut!! Du kommer att komma där ifrån som en ny människa :) :) *lycka*
    KramKram -Nina

    SvaraRadera