2009-08-25

Imorgon är List 10 veckor

Undrar om det är så att jag måste köpa ny mobil snart :(( den har börjat konstra sig. Och som jag glömmer eller händer/armar räcker inte till så följer inte den riktiga kameran med ut.

Men vad snabbt man vänjer sig. Känns som han har varit här klart längre än 1 1/2 v. Så med andra ord 1 1/2 v kvar av sem. Och kan inte klaga på vädret heller, nice!
Skulle ha åkt till jobbet och hälsat på men en kollega är sjuk och hon skulle bli så ledsen om hon inte fick träffa honom.

List kanske var lite slätt namn men man kan lägga till några bokstäver så stämmer det perfekt, Listig och LIGIST :-D

Vi har inte provat något spår eller nosarbete än men va fanken vi har varit på klubben och igår startade vi en valpkurs och jisses vad deltagare 16- 17 st kommer det att bli. Hmmm, vi är ju 2 instruktörer och 3 medhjälpare så det ska väl funka. Det finns även lediga instruktörer under hösten som kan hoppa in och stötta. Tycker det verkar vara ett härligt gäng.

Men JAG har köpt en target sak, hahaaa trodde aldrig att jag skulle börja med sådant men nu är det gjort och Emma-Ella fick likadant och det är runda bordstabletter jätte gula. Det fanns ju ROSA också men näää inte än..... :))

Den lilla List, han är buskul och kavat liten herre. Än så länge så stannar han och kollar och sen går fram. När han kommer till nya ställen så går han runt och kollar själv. Och att bära honom när han börjar bli trött, njaaa, bara om man är väldigt trött så är det okej. Klia på magen funkar för det mesta och pill på tassar funkar bra så snart är det dax för första kloklippningen.

Men som sagt han tar för sig mer och mer och vi har våra diskussioner till och från. Att "samtala" med en valp som börjar bli övertrött är ingen höjdare precis men ibland måste det göras som han har en viss förmåga att sitta som en fem-etta i benet och om någon undrar så är det garanterat fullt bett och börjar gärna ruska i det läget, så då blir det lite snack om livet och hur man uppför sig... Hahaaa, han är ju schäfer och dom kan skrika dom.

Här om dagen kom han på att man kan göra häftiga rävskutt och stampa extra hårt med frambenen och igår kom det mer och mer skall på det och detta gjorde han till "stackars" Milton efter att Milton hade morrat svagt till honom. Så som ni kan förstå så lär det tränas mycket och han gillar verkligen att lära sig. Husse gav honom en ostbit i köket och vips så satt han för en 10:a i kvarsittning :).

List har även kommit på att man kan sno grejer på vägen och sen springa det fortaste man kan för att få någon efter sig av oss i familjen. Jisses när han kommer på att det är hos grabbarna han ska sno ;) .

Imorgon ska han börja inskolning hos mormor. Hon har ju även Dimon vissa dagar och han skäller ju åtminstånde när han tycker det börjar bli jobbigt.

Just nu ligger han och sover efter en promenad till Vinsta Zoo. Hoppas han sover ett bra tag så man hinner fixa lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar