2009-09-27

MITT FÖRSTA LÄGER!!!



Japp, nu har jag gjort det och det var skit-kul förutom att jag blev bajsnödigt rädd när Elsa skulle rädda mig från Mino. Matte tror att det gick till så men vad vet hon egentligen? Hon bara tror ibland för hon var ju inte ens DÄR utan hon satt och babblade med dom andra. Så det så!!! SÅ NU SÄGER HON ATT VI SKA FÖRSÖKA FÅ BORT DET DÄR ATT JAG FORTFARANDE ÄR LITE RÄDD NÄR ANDRA HUNDAR SKÄLLER OCH SPECIELLT NÄR DET ÄR MÖRKT. Puuuh, jisses kanske det går bort om några dagar när jag har fått sovit igen lite sömn.

Men jag har varit jätte duktig i helgen för jag har motionerat min matte. HAAA! Jag lärde mig gå upp för trapporna i huset men si jag vägrade gå ner så det var bara för henne att gå upp och hämta mig för att sedan bär ner mig igen och igen och igen och igen. Det fanns hinkar utanför huset som VAR FULLA med vatten när jag kom, samt att jag har fått ett jätte fint skynke (foto kommer) av gänget. TACKAR!
Ska ha det när jag tävlar SM om några år ;-)

Och vet ni! Vi var 8 hundar och alla bara "ÄLSKADE" MIG, hmmm okej kanske inte alla men någon gjorde det iaf. Men jag fick hänga med och busa och så ville matte att jag skulle köra ner nosen i marken eller nåt, men jag hittade min napp (leksak) och sen kollade vi på alla kompisar som blev nästan galna när dom försvann i skogen, och då fick jag inte hänga med.
Gissa vad dom mer gjorde dom där alla, Jo dom försvann i mörkret folket + hundar och så helt plötsligt så tjohoar dom och håller på. Men jag tror jag vet varför och det är bara därför matte och jag lyckades pricka dom med ficklamporna som var med. Så det så. Matte säger att dom var kanon duktiga som fixade mörkerspår och hon säger att jag kommer oxå att göra det en dag..... Ssssjjjjuuuyyyyyyssssjj, mycke ska jag fixa!

Ojojj, Suss hängde med hem och såg till att vi kom innan för dörren ordentligt. Jag tror att dom 2 aldrig kan vara tysta längre än 1 min. Alla som var med sa det oxå, att matte aldrig kan var tyst alltså.


Suss och Janne videofilmade + att några tog kort men inte matte inte. Hon hade visst tagit ledigt från fotande men några bilder på mig från mobilen blev det.
JAG VILL ÅKA PÅ LÄGER IGEN OCH MATTE VILL HÄNGA MED!!!
Fick smaka lite matrester och det var inte katt-skit utan ännu godar....

Nu ska jag fortsätta sova sött under skrivbordet där mattes fötter finns ;D

1 kommentar:

  1. Bra där Li(gi)st, du har redan kommit på vad godbitarna i livet är, snyggt jobbat :D :D
    Tass Tass -Glimz, med matte bakom spaken

    SvaraRadera